Sari la conținut

Sărbătorește Ziua Mamei cu 10% reducere la toate comenzile cu codul Mama

4 recomandări pentru o sarcină mai ușoară

4 recomandări pentru o sarcină mai ușoară

1. Limitează anumite activități casnice
Pentru o femeie însărcinată, nu este recomandat să se ocupe de curățenie cu produse puternice, deoarece se expune atât ea, cât și bebelușul la diferiți compuși chimici. Mai ales dacă este nevoie să ridice și să mute mobilier și electrocasnice grele.

2. Odihniți-vă activ
Oboseala pe care o resimțiți în primele luni se datorează nivelurilor ridicate de hormoni de sarcină care circulă în corpul vostru. Acesta este modul în care corpul vă spune să încetiniți ritmul. Multe viitoare mămici caută activități pozitive pentru a reduce stresul, cum ar fi yoga, meditația, participarea la "școli pentru gravide" și altele.

3. Vizitați regulat obstetricianul-ginecolog care supraveghează sarcina dumneavoastră
Monitorizarea sarcinii în multe țări este efectuată de medicul de familie. În Bulgaria, sarcina este monitorizată de un specialist obstetrician-ginecolog. Vizitați regulat consultațiile pentru femei. La medicul care vă supraveghează, puteți aduce întrebările dumneavoastră. El urmărește cum evoluează nașterea viitoare, precum și starea dumneavoastră. Puteți discuta cu el despre cel mai potrivit mod de a naște pentru voi, să cunoașteți avantajele și dezavantajele fiecăruia.

4. Nu ratați vizitele la dentist
Nivelurile crescute ale hormonilor (progesteron și estrogen) pot schimba modul în care sistemul vostru imunitar reacționează la bacteriile care se ascund în placa și tartrul dentar, făcându-vă mai susceptibili la boli gingivale. Dacă observați gingii umflate, sângerânde sau sensibile (gingivită), vizitați dentistul pentru o curățare înainte de naștere.

Vedeți AICI pentru mai multe sfaturi utile.

Închideți (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căuți

Coș